دومین مسابقه كتابخوانيِ واحد اصفهان برگزار می شود

چهارم مهرماه، دومین مسابقه کتابخوانی ویژه کارکنان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، برگزار خواهد شد و این بار کتاب "دیوارگذر" انتخاب شده است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، دومین مسابقه كتابخواني با شعار "همه با هم، هر ماه، يك كتاب" و با هدف اشاعه و ترويج فرهنگ كتابخواني ويژه كاركنان جهاد دانشگاهي واحد اصفهان برگزار مي شود.

برای این مرحله کتاب "دیوارگذر"، نوشته مارسل امه و با ترجمه اصغر نوری انتخاب شده است و جوايز نفيس و گرانبهايي براي اين مسابقه در نظر گرفته شده است.

آزمون مسابقه دوم در روز چهارشنبه 4 مهرماه برگزار مي شود و شركت كنندگان برداشت های خود را از کتاب برای یکدیگر بازگو خواهند کرد و کسی که بیشترین مشارکت را داشته باشد، برنده مسابقه خواهد بود.

گفتنی است؛ نخستين مرحله از اين مسابقه، همزمان با 16 مرداد ماه، سالروز تاسيس جهاد دانشگاهي، برگزار شد و براي اين مرحله، كتاب "مسخ و داستان هاي ديگر" نوشته فرانتس كافكا و ترجمه علي اصغر حدادي انتخاب شده بود.