برگزیدگان دوره دوم مسابقه کتابخوانی معرفی شدند

دومین دوره مسابقه کتابخوانی ویژه پرسنل جهاد دانشگاهی با اعلام اسامی برگزیدگان به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، دومین دوره از مسابقه کتابخوانی ویژه پرسنل جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در روز چهارشنبه (4 مهرماه) برگزار شد و برگزیدگان این دوره معرفی شدند.

در این دوره از مسابقه کتابخوانی، شرکت کنندگان کتاب "دیوارگذر" اثر مارسل امه و ترجمه اصغر نوری را مطالعه کردند و در روز چهارشنبه 4 مهر به تحلیل و تبادل نظر پیرامون کتاب پرداختند. در این مسابقه محمود مراثی (رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان) و داریوش اسماعیلی (معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان) نیز حضور داشتند.

در پایان خانم قاسمی (کارشناس معاونت آموزشی) و خانم جلالی (کارشناس معاونت پژوهشی) به ترتیب اول و دوم شدند و خانم خادم الفقرا (کارشناس معاونت پژوهشی) و خانم شفیعیان (سرپرست مرکز گردشگری)  به مقام سوم این دوره از مسابقات رسیدند.

گفتنی است دوره سوم مسابقه کتابخوانی در ماه آینده (آبان ماه) برگزار خواهد شد که جزییات آن متعاقبا اعلام می شود.