برگزاری کارگاه آموزشی"بهره‌وری در کسب و کار تعاونی" در استان اصفهان

کارگاه آشنایی با تکنیک‌های بهره‌وری توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی دو روزه، آشنایی تعاونی‌ها با مفاهیم، نظریه‌ها، مدل‌ها، الگوها و تکنیک‌های بهره‌وری در کسب و کار تعاونی‌ها بوده و در این کارگاه آموزشی، شرکت‌کنندگان طی دو روز و به مدت 16 ساعت به صورت تئوری و عملی آموزش دیدند.

اهمیت، ضرورت و مهارت‌های کلیدی، موانع، اندازه‌گیری، تحلیل‌ و محاسبه شاخص‌های بهره‌وری در شرکت‌های تعاونی توزیعی، تولیدی و خدماتی از جمله مباحث این کارگاه بوده است.

این کارگاه در راستای تفاهم‌نامه همکاری سازمان تجاری‌سازی جهاد دانشگاهی و امور‌ تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه با حضور قریب 90 نفر از مدیران شرکت‌های تعاونی سراسر استان ، همکاران ستادی حوزه تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و شهرستان‌های تابعه استان اصفهان برگزار شد.

گفتنی است، از بین شرکت‌کنندگان این کارگاه تعدادی برای گذراندن دوره‌های تکمیلی و پیشرفته انتخاب خواهند شد.